Wat is jouw verhaal?

Profielfim is in heel Nederland actief.

En daarom maken wij ook jouw bedrijfsfilm van je bedrijf in Breda of omstreken.

Profielfilm is een professioneel bedrijf voor videoproductie, gericht op online video. Videomarketing is een krachtige tool om je merk te versterken. En hoe kun je je verhaal nu beter naar buiten brengen dan met video? Beelden zeggen meer dan woorden. In relatief korte tijd is met een bedrijfsfilm veel informatie over te brengen op je doelgroep. We geloven daarom in de kracht van videomarketing. Ons kantoor is gevestigd in Waalwijk, maar we nemen je bedrijfsfilm op in jouw vestiging in Breda of elders in het land, de locatie(s) bepalen we in overleg.

Verdieping

Video gaat verder dan alleen maar het maken van mooie beelden. Natuurlijk is de boodschap het allerbelangrijkst: wat wil je vertellen en wat wil je laten zien? Om tot een mooi en goed eindresultaat te komen, dat ook daadwerkelijk effectief is -want daar gaat het uiteindelijk om-, starten we elk videoproject met verdieping. We verdiepen ons in het bedrijf en in de ideeën en wensen. Onze uitgangspunten zijn kwaliteit, creativiteit en inhoud.

Alleen op die manier kunnen we maatwerk maken.

Innovaties

De ontwikkelingen en innovaties binnen de videoproductie gaan in rap tempo. Bij Profielfilm werken alleen mensen met een passie voor video en videobewerking. Daarom volgen we die ontwikkelingen op de voet en werken we met apparatuur en montagesoftware waarmee we de meest hoogwaardige video’s kunnen maken.

Omdat het filmen met drones erg populair is, kunnen we ook daarin niet achterblijven. We beschikken daarom over een drone en de benodigde ontheffing om bedrijfsmatig drones in te mogen zetten. We maken daarmee prachtige luchtopnames voor jouw bedrijfsfilm in Breda bijvoorbeeld.

Werkwijze

Om jouw wensen werkelijkheid te laten worden werken we middels een eenvoudig stappenplan. En dat bestaat maar uit vijf stappen.

We beginnen bij stap 1. Wanneer je interesse hebt in een eigen bedrijfsfilm, in Breda of ergens anders in Nederland, dan plannen we eerst een kennismakingsgesprek. We oriënteren ons op wat je wilt. Jouw plan wordt besproken en zo wordt voor helder wat wat je met de bedrijfsfilm wilt bereiken.

Bij Profielfilm zetten we in de volgende stap het idee om in een eerste concept script. Daar maken we meteen een prijsopgave bij, zodat duidelijk is wat de kosten ongeveer zullen worden.

Zijn we het eens over het script? Dan gaan we over naar stap drie: het plannen van de draaidag of draaidagen, locaties zoeken en overgaan tot het daadwerkelijk filmen.

In de vierde stap zijn wij aan de beurt, en mag je wachten op het eindresultaat. We gaan namelijk jouw film monteren, editten zoals dat heet.

De vijfde stap is het ontvangen van de film in full HD of 4K kwaliteit! Standaard is een correctieronde in de prijs inbegrepen. Bedenk dus goed of je meteen helemaal tevreden bent. Is het helemaal akkoord? Dan wensen we je veel plezier met de video en zijn we uiteraard erg benieuwd naar de effecten ervan voor jouw bedrijf.

Ik wil meer informatie >
Bedrijfsfilm Breda

Contact

Wil je graag meer informatie ontvangen? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in en wij nemen contact met je op.

  Ik wil graag meer informatie over: (minimaal 1 is verplicht)


  * deze velden zijn verplicht

  Margrietstraat 10A
  5141 GM Waalwijk
  0416 - 534919
  info@profielfilm.nl