Wat is jouw verhaal?

Profielfim werkt door heel Nederland en maakt ook jouw bedrijfsfilm in Den Bosch. We maken jouw bedrijfsfilm van je bedrijf in Den Bosch, Tilburg, Breda of waar dan ook.

Wij zijn een professioneel videoproductiebedrijf en richten ons op online video. Videomarketing is krachtig om je bedrijf en je merk te versterken. Met video kun je je verhaal het beste vertellen: beelden zeggen meer dan woorden. In korte tijd kun je met een video veel informatie overbrengen op de kijker. We geloven daarom echt in de positieve effecten van videomarketing. Profielfilm werkt vanuit Waalwijk, maar we nemen jouw bedrijfsfilm ook op in Den Bosch of ieder andere plek in het land.

Het mooiste naar boven halen

Mooie beelden maken is niet voldoende voor een effectieve video. De boodschap die je wilt overbrengen is het allerbelangrijkst: wat wil je vertellen en aan wie? Voor een geweldig en effectief eindresultaat -want daar gaat het uiteindelijk om-, starten we elk videoproject met een verdieping in je bedrijf en in de ideeën en wensen die er zijn voor de film. Onze uitgangspunten zijn altijd kwaliteit, creativiteit en inhoud. Zo kunnen we zeker zijn van goed maatwerk.

Ontwikkelingen en innovaties binnen de videoproductie zijn er continu en gaan snel. Profielfilm werkt alleen met mensen die een passie voor video en videobewerking hebben. We volgen de ontwikkelingen op de voet en we hebben apparatuur en montagesoftware in huis waar we hoogwaardige video’s mee kunnen maken. Het gebruiken van drone-beelden is erg populair. Daarom beschikken we over een drone en de nodige ontheffing. We maken nu prachtige luchtopnames voor je bedrijfsfilm in Den Bosch bijvoorbeeld.

Hoe wij werken

We werken volgens een vijf-stappenplan.

In de eerste stap, wanneer je een eigen bedrijfsfilm wilt laten maken, in Den Bosch bijvoorbeeld, maken we eerst kennis met elkaar. We oriënteren ons dan op wat je wensen zijn met betrekking tot de bedrijfsfilm. Jouw idee met de film wordt helder. In de volgende tweede stap zetten we het idee om in een concept script. Daar doen we ook een prijsopgave bij, dan weet je meteen waar je aan toe bent. Zijn we het eens geworden over het script? Hier en daar aanpassingen gedaan? Dan kunnen we gaan filmen! In de vierde stap gaan wij de film monteren en jij kunt wachten op het eindresultaat, altijd spannend! We leveren uiteindeljk de film in full HD of in 4K kwaliteit bij je af. Een correctieronde is altijd in de prijs inbegrepen, maar worden er dat meer dan een, dan bespreken we de  extra kosten. Bedenk daarom goed of je meteen tevreden bent met de eerste versie. Akkoord en hebben we alles afgerond? Dan wensen we je veel plezier met de video! We vinden het leuk om te horen wat de effecten van de bedrijfsfilm zijn voor jouw bedrijf in Den Bosch of omstreken.

Ik wil meer informatie >
bedrijfsfilm den Bosch

Contact

Wil je graag meer informatie ontvangen? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in en wij nemen contact met je op.

  Ik wil graag meer informatie over: (minimaal 1 is verplicht)


  * deze velden zijn verplicht

  Margrietstraat 10A
  5141 GM Waalwijk
  0416 - 534919
  info@profielfilm.nl