Wat is jouw verhaal?

Misschien zit je er al een tijdje aan te denken: een bedrijfsfilm laten maken in Breda of waar je bedrijf zich ook bevindt. Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Profielfilm werkt namelijk door heel Nederland. Dus bij ons kun je een bedrijfsfilm laten maken in Breda of omstreken.

Waarom video?

Wij zijn een professioneel bedrijf voor videoproductie en we richten ons op online video. Videomarketing is een perfecte manier om je merk te versterken. En hoe kun je je verhaal nu beter naar buiten brengen dan door een bedrijfsfilm te laten maken in Breda bijvoorbeeld? Beelden brengen meer over dan woorden. In een relatief korte tijd is met een bedrijfsfilm veel informatie op je doelgroep of doelgroepen over te brengen. Profielfilm gelooft daarom in de kracht van videomarketing. Ons kantoor ligt in Waalwijk, maar een bedrijfsfilm laten maken kan in jouw vestiging in Breda of elders in het land, de locatie(s) bepalen we in overleg.

Wat kunt u van ons verwachten?

Een goede bedrijfsfilm gaat verder dan alleen maar mooie beelden. De boodschap is het allerbelangrijkst: wat wil je vertellen en laten zien? Een goed eindresultaat dat ook daadwerkelijk effectief is -want daar gaat het uiteindelijk om-, begint met verdieping. We verdiepen ons daarom voor het laten maken van een bedrijfsfilm in Breda in jouw bedrijf, de ideeën en wensen. We gaan voor kwaliteit, creativiteit en inhoud. Maatwerk van de bovenste plank.

Ik wil meer informatie >

Showcases

Delft Support
A.P. Schalken Nachtbeveiliging
Bakeplus Inspiratiesessie
Bergen op Zoom
KeukenConcurrent
BEWO
Bouw project Amadeiro ‘s-Hertogenbosch aflevering 3
Gouda zoekt directeur Sociaal Domein
Het Fonkelbos
Morgens – Jong Morgens
namenmonument
Werken bij Morgens
Van Wees Waalwijk

En zo werken wij

We werken middels een eenvoudig stappenplan dat bestaat uit maar vijf stappen.
Wanneer je interesse hebt in een bedrijfsfilm, dan plannen we als eerste stap een kennismakingsgesprek. We horen dan wat je graag wilt. Zo wordt ons helder wat jullie voor ogen hebben met de film. In de tweede stap zetten we het idee om in een concept script. Daar maken we ook een offerte bij, zodat je duidelijk hebt wat het gaat kosten. Nu volgt de uitvoerende stap. Zijn we het eens over het script, dan plannen we de draaidag(en) in en gaan we over tot het filmen. Actie! Daarna is het wachten geblazen. Nu gaan wij de film monteren, editten zoals dat heet.  Zodra de film klaar is, ontvang je die in full HD of 4K kwaliteit. Een correctieronde is altijd in de prijs inbegrepen. Is het helemaal akkoord? Dan wensen we je veel plezier met de bedrijfsfilm en hopen we dat je het leuk vond om een bedrijfsfilm te laten maken voor je bedrijf in Breda.

Technische snufjes

De ontwikkelingen en innovaties gaan snel. Bij Profielfilm werken alleen mensen met passie voor video. De ontwikkelingen volgen we op de voet en we werken met apparatuur en montagesoftware waarmee we hoogwaardige video’s maken.  Filmen met drones is erg populair. We beschikken over een drone en de benodigde ontheffing om bedrijfsmatig drones in de mogen zetten. We maken nu ook  prachtige luchtopnames als je jouw bedrijfsfilm wilt laten maken in Breda bijvoorbeeld.

Ik wil meer informatie >

Contact

Wil je graag meer informatie ontvangen? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in en wij nemen contact met je op.

  Ik wil graag meer informatie over: (minimaal 1 is verplicht)


  * deze velden zijn verplicht

  Margrietstraat 10A
  5141 GM Waalwijk
  0416 - 534919
  info@profielfilm.nl