Wat is jouw verhaal?

Overweeg je al een tijdje om een bedrijfsfilm te laten maken? In Den Bosch misschien, of ergens anders? Profielfim werkt door heel Nederland en je kunt ook jouw bedrijfsfilm laten maken in Den Bosch. Ons hoofdkantoor ligt in Waalwijk.

Wij zijn een professioneel videoproductiebedrijf dat zich richt op online video. Videomarketing is erg krachtig en kan je bedrijf en je merk enorm versterken. Beelden zeggen meer dan woorden. Daarom kun je met video jouw verhaal het beste vertellen. In korte tijd kun je veel informatie overbrengen op de kijker. We geloven echt in de positieve effecten van videomarketing. Jouw bedrijfsfilm laten maken kan in Den Bosch of op iedere andere plek in het land.

Innovaties

Ontwikkelingen en innovaties zijn er continu in de branche en die gaan snel. Profielfilm werkt alleen met gepassioneerde mensen voor het video-vak. Allemaal volgen we de ontwikkelingen op de voet en we hebben apparatuur en montagesoftware in huis waarmee we hoogwaardige video’s kunnen maken. Drone-beelden gebruiken is tegenwoordig erg populair. We investeerden daarom zelf in een drone en de nodige ontheffing om er bedrijfsmatig mee te mogen filmen in Den Bosch bijvoorbeeld.

Onze stappen naar de film

We werken volgens een vast scenario met vaste onderdelen die aan bod komen. Wanneer je een eigen bedrijfsfilm wilt laten maken in Den Bosch, dan maken we eerst kennis met elkaar. We oriënteren ons dan op je wensen met betrekking tot de bedrijfsfilm. Jouw idee wordt voor ons dan helder. Nu zetten we het idee om in een concept script. Daar doen we een prijsopgave meteen bij, want dan weet je meteen waar je aan toe bent. Zijn we het eens over het script? De nodige aanpassingen gedaan? Tijd voor actie! Wij gaan in deze stap de film monteren en jij kunt ongeduldig wachten op het eindresultaat, spannend! Eenmaal klaar leveren we de film in full HD of in 4K kwaliteit bij je af. Een correctieronde is altijd inbegrepen maar worden het er meer, dan bespreken we de meerkosten.

Ik wil meer informatie >

Showcases

Delft Support
A.P. Schalken Nachtbeveiliging
Bakeplus Inspiratiesessie
Bergen op Zoom
KeukenConcurrent
BEWO
Bouw project Amadeiro ‘s-Hertogenbosch aflevering 3
Gouda zoekt directeur Sociaal Domein
Het Fonkelbos
Morgens – Jong Morgens
namenmonument
Werken bij Morgens
Van Wees Waalwijk

Interview en onderzoek

Alleen mooie beelden maken dat is niet voldoende voor een video. Dan zou het niet het beoogde effect hebben. De boodschap die je wilt overbrengen met de film is het belangrijkst: wat wil je vertellen en aan wie wil je dat doen? Voor een effectief eindresultaat -want daar gaan we uiteindelijk voor-, beginnen we elk project met een verdieping in het bedrijf, de mensen en in de ideeën en wensen die er zijn voor de bedrijfsfilm. Onze uitgangspunten zijn kwaliteit, creativiteit en inhoud. Want we willen wel goed maatwerk leveren.

Iedereen akkoord en blij met het resultaat? Dan wensen we je veel plezier toe met de video! We vinden het leuk om te horen wat de effecten van de bedrijfsfilm zijn voor het bedrijf in Tilburg of omstreken.

Ik wil meer informatie >

Contact

Wil je graag meer informatie ontvangen? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in en wij nemen contact met je op.

  Ik wil graag meer informatie over: (minimaal 1 is verplicht)


  * deze velden zijn verplicht

  Margrietstraat 10A
  5141 GM Waalwijk
  0416 - 534919
  info@profielfilm.nl