Wat is jouw verhaal?

Misschien ben je het al een tijdje aan het overwegen om een bedrijfsfilm te laten maken in Tilburg of waar je bedrijf zich ook bevindt. Dan ben je bij Profielfilm aan het juiste adres! Profielfim zit in Waalwijk maar werkt door heel het land. Dus bij ons kun je een bedrijfsfilm laten maken in Tilburg of omstreken.

Innovaties

De innovaties binnen de videoproductie gaan snel. Bij Profielfilm zijn alleen mensen werkzaam die een passie voor het vak van video en videobewerking hebben en de ontwikkelingen ook volgen en bijhouden. We werken uitsluitend met apparatuur en montagesoftware waarmee we hoogwaardige video’s kunnen maken. Filmen met een drone is populair, daarin blijven we dan ook niet achter. We hebben zelf een drone en de nodige ontheffing gekregen om drones in te mogen inzetten. We maken nu prachtige luchtopnames wanneer je je bedrijfsfilm wilt laten maken, in Tilburg bijvoorbeeld.

Stap voor stap

We werken met een stappenplan om het gewenste resultaat te behalen.

Stap een: wanneer je een eigen bedrijfsfilm wilt laten maken, in Tilburg of ergens anders, dan maken we eerst kennis. We oriënteren ons op wat je zou willen, op jouw bedrijf en de mensen.

Stap twee: als dat eenmaal helder is dan zetten wij het idee om in een concept script. Daar doen we ook meteen een offerte bij.

Stap drie: zijn we allemaal blij met het script? Dan gaan we filmen.

Stap vier: nu is het even wachten op het eindresultaat. Wij gaan de beelden monteren tot een mooie bedrijfsfilm.

Stap vijf: de film ontvang je van ons in full HD of 4K kwaliteit. Een correctie is altijd in de prijs inbegrepen. Worden het er meer, dan bespreken we de meerkosten daarvan. Bekijk dus goed of je meteen helemaal tevreden bent met de eerste versie!

Helemaal blij? Veel plezier met de video! We zijn altijd benieuwd naar de effecten van jouw bedrijfsfilm op jouw onderneming.

Ik wil meer informatie >

Showcases

Delft Support
A.P. Schalken Nachtbeveiliging
Bakeplus Inspiratiesessie
Bergen op Zoom
KeukenConcurrent
BEWO
Bouw project Amadeiro ‘s-Hertogenbosch aflevering 3
Gouda zoekt directeur Sociaal Domein
Het Fonkelbos
Morgens – Jong Morgens
namenmonument
Werken bij Morgens
Van Wees Waalwijk

Maatwerk

Video maken is meer dan alleen maar mooie beelden draaien. Natuurlijk is de boodschap ervan het belangrijkst van alles: wat wil je vertellen en aan wie wil je dat doen? Voor een mooi eindresultaat dat ook het gewenste effect heeft, beginnen we elk project met verdieping in je bedrijf. En in de ideeën en wensen die jullie hebben. Onze uitgangspunten zijn voor elke film kwaliteit, creativiteit en inhoud. Zo leveren we maatwerk.

Profielfilm is een professioneel bedrijf voor de videoproductie en is gericht op online video. Videomarketing werkt enorm om je merk sterker te maken. En hoe kun je jouw verhaal beter vertellen dan met video? Dat kan niet! Met een bedrijfsfilm kun je in korte tijd veel informatie overbrengen op je doelgroep(en). We geloven in de kracht van videomarketing en hopen je ervan te kunnen overtuigen. We werken vanuit Waalwijk, maar we filmen jouw bedrijfsfilm in Tilburg of elke andere gewenste plek in het land. Die locatie(s) bepalen we samen.

Ik wil meer informatie >

Contact

Wil je graag meer informatie ontvangen? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in en wij nemen contact met je op.

  Ik wil graag meer informatie over: (minimaal 1 is verplicht)


  * deze velden zijn verplicht

  Margrietstraat 10A
  5141 GM Waalwijk
  0416 - 534919
  info@profielfilm.nl