Wat is jouw verhaal?

Profielfim werkt door heel Nederland. Daarom kunnen wij ook jouw bedrijfsfilm van je bedrijf in Tilburg of omstreken maken.

Wij zijn een professioneel bedrijf voor de productie van video, gericht op online video. Videomarketing is krachtig om je merk sterker te maken. En hoe kun je je verhaal nu beter vertellen dan met video? Beelden zeggen immers meer dan woorden. In een korte tijd kun je met een bedrijfsfilm veel informatie overbrengen op je doelgroep(en). We geloven daarom echt in de kracht van videomarketing. Ons kantoor is in Waalwijk, maar we nemen jouw bedrijfsfilm ook op in Tilburg of elders in het land, de locatie(s) bepalen we samen.

Meer dan beeld alleen

Video is veel meer dan alleen maar mooie beelden maken. Natuurlijk is de boodschap die je wilt overbrengen het allerbelangrijkst: wat wil je vertellen en aan wie? Om een mooi en goed eindresultaat te krijgen dat ook effectief is -want daar gaat het uiteindelijk om-, beginnen we ieder videoproject met een verdieping. Verdieping in je bedrijf en in de ideeën en wensen die er zijn. Onze uitgangspunten zijn altijd kwaliteit, creativiteit en inhoud. Alleen zo kunnen we maatwerk leveren.

Ik wil meer informatie >

Showcases

Delft Support
A.P. Schalken Nachtbeveiliging
Bakeplus Inspiratiesessie
Bergen op Zoom
KeukenConcurrent
BEWO
Bouw project Amadeiro ‘s-Hertogenbosch aflevering 3
Gouda zoekt directeur Sociaal Domein
Het Fonkelbos
Morgens – Jong Morgens
namenmonument
Werken bij Morgens
Van Wees Waalwijk

Werkwijze

Om je wensen te vervullen werken we met een vast stappenplan.

Wanneer je een eigen bedrijfsfilm wilt laten maken, in Tilburg of ergens anders, dan hebben we eerst een kennismakingsgesprek. We oriënteren ons op wat je zou willen. Jouw plan met de film wordt voor ons helder. Daarna zetten wij het idee om in een eerste concept script. Daar doen we ook meteen een prijsopgave bij, zodat je weet waar je aan toe bent. Zijn we het eens over het script? Dan kunnen we over naar stap drie: hierin plannen we de filmdag of filmdagen in, we zoeken samen met jou de juiste locaties en dan gaan we filmen. Nu mag je wachten op het eindresultaat! Wij gaan de film monteren. Als laatste krijg je van ons de film in full HD of 4K kwaliteit. Een correctieronde is altijd in de prijs inbegrepen. Worden dat er meer, dan bespreken we de meerkosten. Bedenk dus goed of je meteen helemaal tevreden bent. Akkoord? Veel plezier met de video! We zijn natuurlijk benieuwd naar de effecten ervan voor jouw bedrijf.

Ontwikkelingen

De ontwikkelingen en innovaties binnen de videoproductie gaan snel. Bij Profielfilm zijn alleen mensen werkzaam die een passie voor het vak van video en videobewerking hebben. Daarom volgen we de ontwikkelingen nauwgezet en werken we met apparatuur en montagesoftware waarmee we hoogwaardige video’s kunnen maken. Filmen met drones is erg populair, dus kunnen we ook daarin niet achterblijven. We hebben zelf een drone en de nodige ontheffing om bedrijfsmatig drones te mogen inzetten. We maken daarmee prachtige luchtopnames voor je bedrijfsfilm in Tilburg bijvoorbeeld.

Ik wil meer informatie >

Contact

Wil je graag meer informatie ontvangen? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in en wij nemen contact met je op.

  Ik wil graag meer informatie over: (minimaal 1 is verplicht)


  * deze velden zijn verplicht

  Margrietstraat 10A
  5141 GM Waalwijk
  0416 - 534919
  info@profielfilm.nl