Wat is jouw verhaal?

Een Livestream is de ultieme manier om online live in contact te komen met jouw doelgroep, bijvoorbeeld via Youtube Live of Facebook live. Of het nu een training is, een seminar of live discussie met gasten. Kijkers kijken rechtstreeks naar de uitzending en kunnen bovendien actief meedoen in de livestream.

Live en interactief

Met een professionele livestream helpen wij u de engagement met uw publiek te vergroten. Kijkers blijven bij Live Video’s tot 3x langer kijken dan bij reguliere video’s. Tel hierbij op dat Facebook voorrang geeft aan live uitzendingen en deze dus bovenaan verschijnen bij uw publiek. Alsof dit nog niet genoeg is, is Facebook live bij uitstek de plek voor live interactie met jouw doelgroep. Laat mensen vragen stellen, suggesties doorgeven en speel hier slim op in om de verbinding met de doelgroep te versterken. Facebook live video’s krijgen 10 keer zo veel likes, comments en shares.

Verschillende platforms

Livestreamen kan op verschillende streaming platforms. De meest gebruikelijke zijn Youtube live, FaceBook live en LinkedIn. Ook is het mogelijk om naar verschillende platforms gelijktijdig te streamen. Van belang is dan wel om van te voren goed vast te stellen op welke platforms jouw doelgroep actief is.

Evenement Streamen

Mede door de corona crisis is Livestreaming actueler dan ooit. Met een livestream van jouw event is het niet nodig om met grote groep mensen in een ruimte bij elkaar te komen. Met een Livestream is het ook mogelijk om mooie presentaties te geven, live discussies te voeren en interactie te hebben met het publiek. Bovendien is het potentieel bereik veel groter en kunnen mensen achteraf ook nog van het event genieten.

Livestream en onderwijs

Ook voor het onderwijs is Livestream een geweldige mogelijkheid. Door lessen op een kwalitatief hoogwaardige manier te streamen is het niet nodig dat alle studenten aanwezig zijn. Daarnaast is het mogelijk om documenten digitaal te delen en is er volop mogelijkheid tot interactie met de studenten. Daarnaast kunnen studenten de lessen later nog een keer terugkijken, bijvoorbeeld bij de voorbereiding van een toets.

Professionele Livestream

Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat als de kwaliteit van het beeld en vooral ook het geluid van de Livestream slecht is, mensen snel afhaken. Profielfilm maakt bij de Livestream gebruik van professionele video- en audio-apparatuur waardoor de Livestream op bijvoorbeeld Youtube live en Facebook live er perfect uitziet en vooral ook goed klinkt!

Ik wil meer informatie >

Showcases

Delft Support
A.P. Schalken Nachtbeveiliging
Bakeplus Inspiratiesessie
Bergen op Zoom
KeukenConcurrent
BEWO
Bouw project Amadeiro ‘s-Hertogenbosch aflevering 3
Gouda zoekt directeur Sociaal Domein
Het Fonkelbos
Morgens – Jong Morgens
namenmonument
Werken bij Morgens
Van Wees Waalwijk

Maatwerk

Een succesvolle Livestream is maatwerk. Vragen die wij met jou willen beantwoorden zijn onder andere:

 • Wat is de doelgroep?
 • Wie doen er mee?
 • Waar nemen we de Livestream op?
 • Op welk livestreaming platform gaan we uitzenden?
 • Maken we een speciale landingspagina?
 • Wil je een professionele presentator/host?
 • Etc.

Als we in de voorbereiding deze vragen met elkaar hebben beantwoord maken we een offerte op maat en kunnen we, als er groen licht is, aan de slag.

Ik wil meer informatie >

Contact

Wil je graag meer informatie ontvangen? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in en wij nemen contact met je op.

  Ik wil graag meer informatie over: (minimaal 1 is verplicht)


  * deze velden zijn verplicht

  Margrietstraat 10A
  5141 GM Waalwijk
  0416 - 534919
  info@profielfilm.nl