Wat is jouw verhaal?

We gaan bij Profielfilm verder dan alleen het maken van bedrijfsfilms. En je bent op deze pagina terecht gekomen, omdat je een podcast wil laten maken. Je bent daarvoor waarschijnlijk nieuwsgierig en op zoek naar wie je daarbij kan helpen. Profielfilm kan dat!

Wat is dat, zo’n podcast?

Podcasts zijn niet alleen hartstikke leuk, ze zijn zakelijk gezien ook nog eens heel lucratief. Een podcast is een online beschikbaar audio bestand. Het is zodoende op elk moment te beluisteren. Het kunnen afleveringen zijn over van alles en nog wat.  Podcasts bestaan al een aantal jaren, sinds de komst van de iPod, en ze worden meer en meer populair. Hoe het komt dat het aan populariteit wint, is omdat het om audio gaat: we kunnen altijd en overal wel oortjes in doen en luisteren naar ons favoriete programma. En omdat er altijd podcasts zijn die jouw interesseren: want of het nou gaat over dieren, boeken, nieuws of nonsense: er is voor iedereen wat wils en op elk moment van de dag te beluisteren.

Podcast laten maken

Jij wilt zelf een podcast laten maken. Misschien helemaal alleen, of voor het bedrijf, samen met collega’s. We hebben bij Profielfilm de kennis in huis om je hierbij te helpen. We werken niet alleen met beeld, maar ook met geluid. En we hebben de beste apparatuur in ons bezit voor het maken van jouw professionele podcast.

Een podcast laten maken is een ontzettend leuk en creatief proces. Met een direct  en meetbaar resultaat. Hiermee zet je je zelf of je product, je mensen of je onderneming op de kaart. Onderschat de kracht van een podcast niet. Gezien de populariteit kan het bereik onder je doelgroep erg groot zijn en zienderogen groeien.

Ik wil meer informatie >

Showcases

Delft Support
A.P. Schalken Nachtbeveiliging
Bakeplus Inspiratiesessie
Bergen op Zoom
KeukenConcurrent
BEWO
Bouw project Amadeiro ‘s-Hertogenbosch aflevering 3
Gouda zoekt directeur Sociaal Domein
Het Fonkelbos
Morgens – Jong Morgens
namenmonument
Werken bij Morgens
Van Wees Waalwijk

Werkwijze

Je wilt een podcast laten maken. En je hebt ons ervoor benaderd. Bedankt daarvoor! Allereerst willen we graag kennis met je maken. We horen dan graag wat het idee is, wat voor soort podcast je wilt laten maken en op wat voor termijn. Wanneer wij denken dat we daarbij kunnen helpen dan geven we adviezen mee en we werken het plan uit tot een uitvoerbaar idee. We voegen daar ook een offerte aan toe. Langzaam maar zeker werken we naar een goed uitgewerkt plan. We kunnen dan voor je aan de slag. Een podcast kan dagelijks, wekelijks of maandelijks online worden geplaatst; de keuze is aan jou.

Door heel Nederland

Profielfilm is gevestigd in Waalwijk, maar we werken door heel Nederland. Ons kikkerlandje is niet zo groot vinden wij. Wil je een podcast laten maken op je werkplek, dan komen wij met alle nodige materialen daar naartoe voor de productie. Ben je nieuwsgierig hoe we jou of jullie kunnen helpen bij het maken van een podcast of een serie? Bel of mail ons, het nummer vind je op de website. Wij geven vrijblijvend de informatie die je zoekt. Wie weet zien we elkaar in de studio!

Ik wil meer informatie >

Contact

Wil je graag meer informatie ontvangen? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in en wij nemen contact met je op.

  Ik wil graag meer informatie over: (minimaal 1 is verplicht)


  * deze velden zijn verplicht

  Margrietstraat 10A
  5141 GM Waalwijk
  0416 - 534919
  info@profielfilm.nl