Wat is jouw verhaal?

Misschien zit je er al wel even aan te denken: een video laten maken in Breda of ergens anders in Brabant. Dan ben je bij Profielfilm aan het juiste adres! Profielfim werkt door heel Nederland, dus bij ons kun je een video laten maken in Breda of omstreken.

Wij zijn een professioneel bedrijf en richten ons op online video. Videomarketing is een perfect om je merk in beeld te brengen en sterker te maken. En hoe kun je je verhaal beter naar buiten brengen dan door een video te laten maken, in Breda bijvoorbeeld? Beelden zeggen vaak veel meer dan woorden. Profielfilm gelooft enorm in de kracht die video op jouw marketingstrategie heeft.

Wij zijn gevestigd in Waalwijk, maar een video laten maken kan in jouw vestiging in Breda of op elke andere plek in het land.

Naar een topresultaat

Een goede bedrijfsvideo is meer dan alleen maar mooie beelden laten zien. Dat de boodschap moet kloppen is cruciaal: wat wil je vertellen en wat wil je laten zien? Een goed eindresultaat dat ook daadwerkelijk effectief is -want daar gaat het uiteindelijk om-, staat of valt met een verdieping. We verdiepen ons in de video die je wilt laten maken, in het bedrijf, de ideeën en wensen. We streven naar kwaliteit, creativiteit en inhoud. Maatwerk dus.

Innovaties

De innovaties volgen elkaar op. Bij Profielfilm werken we alleen met mensen met passie voor video. De ontwikkelingen volgen we nauwgezet en we werken met de nieuwste apparatuur en montagesoftware. Filmen met drones is de trend, daarin blijven we dan ook niet achter. We beschikken over een drone en de benodigde ontheffing om bedrijfsmatig drones in te mogen zetten. We maken nu ook prachtige luchtopnames wanneer je jouw video wilt laten maken in Breda bijvoorbeeld.

Ik wil meer informatie >

Showcases

Delft Support
A.P. Schalken Nachtbeveiliging
Bakeplus Inspiratiesessie
Bergen op Zoom
KeukenConcurrent
BEWO
Bouw project Amadeiro ‘s-Hertogenbosch aflevering 3
Gouda zoekt directeur Sociaal Domein
Het Fonkelbos
Morgens – Jong Morgens
namenmonument
Werken bij Morgens
Van Wees Waalwijk

Onze werkwijze

Middels een eenvoudig stappenplan dat bestaat uit maar vijf stappen komen we tot een video. Bij interesse voor een bedrijfsvideo plannen we als allereerste stap een kennismakingsgesprek. We horen dan graag al de wensen die er zijn. Jouw plan bespreken we en zo wordt voor ons duidelijk wat jullie voor ogen hebben met de video. Na de kennismaking maken we met het idee een concept script. Een offerte doen we er in deze fase meteen bij, zodat je duidelijk hebt wat het gaat kosten. Is het script akkoord? Over naar stap 3 dan! We plannen de filmdag(en) in. Het is tijd voor actie! Staat alles er op? Dan gaan wij de beelden monteren tot een geweldige video.  Stap vijf is richting het eindresultaat. Een correctie mag en is altijd in de prijs inbegrepen. Meer correcties kosten ook meer. Is alles akkoord? Dan sturen we die in full HD of 4K kwaliteit toe. En wensen we je veel plezier met de video en we hopen dat je het proces leuk vond om een video te laten maken voor je bedrijf in Breda.

Ik wil meer informatie >

Contact

Wil je graag meer informatie ontvangen? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in en wij nemen contact met je op.

  Ik wil graag meer informatie over: (minimaal 1 is verplicht)


  * deze velden zijn verplicht

  Margrietstraat 10A
  5141 GM Waalwijk
  0416 - 534919
  info@profielfilm.nl