Wat is jouw verhaal?

Overweeg je al een tijd om een video te laten maken? In Den Bosch misschien, of ergens anders? Profielfim werkt door heel het land en je kunt ook jouw video dus laten maken in Den Bosch. Ons hoofdkantoor ligt in Waalwijk, dat is ook nog eens vlakbij.

Wij zijn een professioneel productiebedrijf dat zich richt op online video. Videomarketing is een erg krachtig middel en kan je bedrijf en merk enorm versterken. Beeld zegt vaak veel meer dan woorden. Daarom is video het beste middel om je verhaal te vertellen. Je hebt relatief een korte tijd nodig om veel informatie over te brengen op de kijker. Wij zijn overtuigd van de positieve effecten van videomarketing. Jouw video laten maken kan in Den Bosch of op elke andere denkbare plek.

Onderzoek

Alleen mooie beelden maken dat is echt niet voldoende voor een krachtige video. De boodschap die je hebt met de film is het belangrijkst: wat wil je ermee vertellen en aan wie? Voor een effectief eindresultaat, beginnen we ieder project met een verdieping: in het bedrijf, de mensen en in de ideeën en wensen die er zijn voor de video.

De ontwikkelingen en innovaties zijn amper bij te houden. Gelukkig werken bij Profielfilm alleen gepassioneerde mensen voor het video-vak. Allemaal volgen zij de ontwikkelingen op de voet. We hebben ook apparatuur en montagesoftware in huis waar we hoogwaardige video’s mee maken. We investeerden in een professionele drone en hebben de nodige ontheffing om er bedrijfsmatig mee te mogen filmen. We maken nu regelmatig prachtige luchtopnames wanneer iemand een video wil laten maken, in Den Bosch bijvoorbeeld.

Ik wil meer informatie >

Showcases

Delft Support
A.P. Schalken Nachtbeveiliging
Bakeplus Inspiratiesessie
Bergen op Zoom
KeukenConcurrent
BEWO
Bouw project Amadeiro ‘s-Hertogenbosch aflevering 3
Gouda zoekt directeur Sociaal Domein
Het Fonkelbos
Morgens – Jong Morgens
namenmonument
Werken bij Morgens
Van Wees Waalwijk

Manier van werken

Wanneer je een eigen video wilt laten maken in Den Bosch, dan maken we eerst graag kennis. We oriënteren ons op je wensen met betrekking tot de video. Jouw idee wordt helder.

De tweede stap staat in het teken van duidelijkheid. Nu zetten we het idee om in een videoverhaal, een concept script. Daar doen we de offerte meteen bij, zodat je meteen weet waar je aan toe bent. De derde stap is helemaal gewijd aan het filmen. Zijn we het eens over het script voor de video? Alle nodige aanpassingen zijn gedaan? Tijd voor actie! Dan is het tijd voor de montage. Wij gaan nu de video monteren. Jij kunt lekker ongeduldig wachten op het eindresultaat, best een spannend moment! De allerlaatste stap is de afwerking. Een correctieronde is altijd inbegrepen, maar als het er meer worden kan dat zeker maar komen er meerkosten bij. Zodra de montage klaar is dan leveren wij de film in full HD of in 4K kwaliteit bij je af.

Iedereen akkoord en blij met het resultaat? Dan wensen we je veel plezier toe met de video! We vinden het leuk om te horen wat de effecten van de bedrijfsfilm zijn voor jouw bedrijf in Tilburg of omstreken.

Ik wil meer informatie >

Contact

Wil je graag meer informatie ontvangen? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in en wij nemen contact met je op.

  Ik wil graag meer informatie over: (minimaal 1 is verplicht)


  * deze velden zijn verplicht

  Margrietstraat 10A
  5141 GM Waalwijk
  0416 - 534919
  info@profielfilm.nl