Wat is jouw verhaal?

Misschien ben je het al een tijd aan het overwegen om een video te laten maken in Tilburg of waar je bedrijf ook gevestigd is. Dan ben je bij Profielfilm zeker aan het juiste adres! Profielfim vind je in Waalwijk, maar werkt door heel het land. Dus bij ons kun je dus wel een video laten maken in Tilburg of omstreken.

Professioneel en veelzijdig

Wij zijn een professioneel bedrijf voor de videoproductie, gericht op online video. Videomarketing werkt geweldig om je merk meer zichtbaar te maken. En hoe kun je jouw verhaal nou beter vertellen dan met video? Met een bedrijfsvideo kun je in een korte tijd veel informatie overbrengen. We geloven in de kracht van video en hopen je er ook van te kunnen overtuigen. We werken vanuit Waalwijk, maar we kunnen jouw video laten maken in Tilburg of elke andere gewenste plek in het land. Die locatie(s) bepalen we samen.

Film maken is veel meer dan mooie beelden schieten. De boodschap is het belangrijkste van alles: wat wil je vertellen en aan wie? Voor een goed eindresultaat dat het gewenste effect heeft, beginnen we elk project met een verdieping in het bedrijf waar we een video voor gaan maken. Onze uitgangspunten voor goed maatwerk hierbij zijn altijd kwaliteit, creativiteit en inhoud.

Drone

De innovaties binnen de videoproductie-wereld gaan snel. Bij Profielfilm zul je alleen mensen zien die een passie voor het vak van video en videobewerking hebben. Die de ontwikkelingen ook op de voet volgen. We werken met up-to-date apparatuur en montagesoftware.

Omdat filmen met een drone erg populair is geworden, hebben we in onze eigen drone geïnvesteerd en daarvoor de nodige ontheffing gekregen om drones in te mogen inzetten. We maken nu prachtige luchtopnames wanneer jij je video wilt laten maken, in Tilburg bijvoorbeeld.

 

Ik wil meer informatie >

Showcases

Delft Support
A.P. Schalken Nachtbeveiliging
Bakeplus Inspiratiesessie
Bergen op Zoom
KeukenConcurrent
BEWO
Bouw project Amadeiro ‘s-Hertogenbosch aflevering 3
Gouda zoekt directeur Sociaal Domein
Het Fonkelbos
Morgens – Jong Morgens
namenmonument
Werken bij Morgens
Van Wees Waalwijk

Van begin tot eind

Zo bereiken we het gewenste resultaat:Het begin. Wanneer je een eigen video wilt laten maken, in Tilburg of ergens anders, dan maken we eerst kennis. We stellen de vraag wat je zou willen, kijken rond op je bedrijf en kijken naar de cultuur en de mensen.

Script en kosten. Als dat helder is, zetten wij het idee om in een script. Daar doen we meteen een offerte bij. We gaan filmen! Kan iedereen zich vinden in het script? Dan is het tijd om te gaan filmen. De montage. Als alle beelden zijn gedraaid zoals dat heet, gaan wij deze monteren tot een mooie bedrijfsvideo. Eindresultaat. Een correctie is altijd in de prijs inbegrepen dus wanneer er meer correctierondes nodig zijn volgen er meerkosten. Bekijk dus goed of je helemaal tevreden bent met de eerste versie! De film ontvang je uiteindelijk van ons in full HD of 4K kwaliteit. Blij? Veel plezier en succes met de video! We zijn altijd benieuwd naar het effect van jouw bedrijfsvideo op de resultaten van jouw onderneming.

Ik wil meer informatie >

Contact

Wil je graag meer informatie ontvangen? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in en wij nemen contact met je op.

  Ik wil graag meer informatie over: (minimaal 1 is verplicht)


  * deze velden zijn verplicht

  Margrietstraat 10A
  5141 GM Waalwijk
  0416 - 534919
  info@profielfilm.nl